Vocational Hét


A Vocational Academy Általános Iskola, Kéttannyelvű Általános Iskola, Kéttannyelvű Szakközépiskola, Gimnázium és Diákotthon minden év tavaszán megrendezi a Vocational Hetet, illetve egy angol nyelvi hetet is szervez. Jelen tanévben e rendezvények keretében április hónapban hagyományteremtő szándékkal több új vetélkedőt, pályázatot és egy angol nyelvű irodalmi versenyt is hirdet az intézmény győri általános iskolája.

 

Az egyik új, e tanévben először megrendezésre kerülő vetélkedő történelmi témájú és 7.- 8. évfolyamos tanulókból álló háromfős csapatok számára kerül meghirdetésre. E vetélkedő a Szabadságharctól szabadságharcig" címet kapta és a feladatok az 1703-1849. közötti magyar történelmi eseményekre koncentrálnak.

 

A másik vetélkedőt - amely egy játékos ország ismereti vetélkedő - felső tagozatosokból álló háromfős csapatok számára hirdetjük meg. A vetélkedő témája London.

 

Az alsó tagozatosok számára is hirdetünk egy játékos vetélkedőt Tudorka címmel, melyen négyfős, 3-4. évfolyamos tanulókból álló csapatok vehetnek részt.

 

A csapatok számára meghirdetett vetélkedők mellett egy egyéni angol nyelvű irodalmi versenyt is hirdet az iskola ..Mv favourite book" címmel.

 

A fentiek mellett meghirdetésre kerül egy rajzpályázat is, melynek témája a Főnixmadár.

 

A meghirdetett vetélkedőkre és az angol nyelvű irodalmi versenyre nagy szeretettel várjuk az Ön intézményének tanulóit és tanárait! Bízunk benne, hogy a rajzpályázatra is több pályamű érkezik intézményünkbe.